LED-VERLICHTING Een échte eyecatcher d.m.v. verlichting.

Wil je van jouw trap een echte eyecatcher maken? Maak gebruik van trapverlichting. Deze verlichting zal in de meeste gevallen onder de neus van de trede geplaatst worden waardoor er een stijlvol effect ontstaat. Onze LED-verlichting is er in twee verschillende kleuren; warm- en koud wit.

Vanaf €595,- per trap, incl. montage.

WARM OF KOUD WIT.
VERSCHILLENDE GROOTTES.
BETAALBAAR.
DRAADLOOS TE BEDIENEN.

LED-verlichting Leverbaar in twee verschillende kleuren.

Warm licht

2700 Kelvin

Warm witte LED-verlichting wordt voornamelijk gebruikt voor leefruimtes waar sfeer een belangrijke rol speelt. Warm wit licht zorgt voor een ontspannen, relaxte, gezellige, warme sfeer. Onze LED-strips met warm licht hebben een kleurtemperatuur van ca. 2700 Kelvin.

Koud licht

5500 Kelvin

Koude LED-verlichting is zeer geschikt voor kantoorruimtes, ruimtes waar productiviteit een grote rol speelt en de modernere woning. Koud wit licht zorgt voor een energieke en actieve sfeer. Onze LED-strips met koud (helder wit) licht hebben een kleurtemperatuur van ca. 5500 Kelvin.

Jouw traprenovatie i.c.m. LED-verlichting.

Met onze ledverlichting breng je net dat beetje extra sfeer aan jouw droomtrap! De ledverlichting wordt standaard onder de neus in de onderlat verwerkt waardoor deze nauwelijks zichtbaar is wanneer de verlichting uitstaat. Wanneer de verlichting aanstaat schijnt er een mooi indirect licht op de traptrede wat zorgt voor een chique uitstraling! Standaard wordt onze trapverlichting geplaatst met een wanddimmer. Door middel van deze dimmer kun je de intensiteit van het licht bepalen. De dimmer is draadloos en dus op iedere plek te monteren.

Verlichting om de trede, of iedere trede.

Standaard wordt onze trapverlichting geplaatst onder iedere trede maar natuurlijk is het ook mogelijk om de verlichting om de trede te plaatsen. Zo creëer je een speels effect en overheerst de verlichting niet.

Hoe bedien ik de LED-verlichting?

Standaard wordt de verlichting geplaatst met een draadloze wanddimmer. Eventueel is het ook mogelijk de trapverlichting te bedienen door middel van een draadloze afstandsbediening, of deze te koppelen aan de Hue app. Wil je liever dat de trapverlichting standaard aan gaat? Laat dan sensoren plaatsen. Er wordt een sensor geplaatst aan de bovenkant en onderkant van de trap. Wanneer je langs de sensor loopt zal de trapverlichting aangaan waarna deze na 30 seconden weer uit gaat.

Handige doe het zelver?

Onze LED-verlichting sets zijn ook heel eenvoudig zelf te plaatsen. Door middel van een eenvoudige beschrijving voorzie jij jouw droomtrap van LED-verlichting en wordt deze een eyecatcher. Ben je benieuwd naar de verschillende sets en mogelijkheden?

Wat inspiratie op doen? Afgeronde traprenovaties i.c.m. LED-verlichting.

Persoonlijk advies in onze showroom.

klantenservice

Hulp nodig?