THE STAIRS FACTORY Wie zijn wij?

THE STAIRS FACTORY is een onderdeel van het familiebedrijf Plankenland Vloeren & Zo, en biedt het breedste assortiment aan traprenovaties aan door heel Nederland. Bij ons vind je traprenovatie door middel van hout, laminaat, PVC, ECO, leer en binnenkort ook betonciré.

Je vindt onze showroom in Zwolle, waar alle op deze website getoonde modellen live te zien zijn. Onze showroom is geopend van dinsdag t/m zaterdag, van 10.00 uur tot 16.00 uur. Binnen deze tijden is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen.

Wil je een afspraak maken?

Het familiebedrijf. De familieleden.

Ferde - traprenovatie monteur

Ferde

Ferde, eigenaar, vakman en.. het creatieve brein achter onze traprenovaties! Ferde maakt al 35 jaar de mooiste droomtrappen. Naast het renoveren van de trappen houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en kleuren. Daarnaast is hij ook onze man die in opdracht van Plankenland Vloeren & Zo droomvloeren creëert. Laat je jouw trap renoveren met houten- laminaat- PVC of ECO overzettreden? Grote kans dat je hem tegenkomt! .. in de verkoop zul je Ferde niet snel tegenkomen, dit laat hij graag aan de dames over.

VERA verkoopster traprenovatie

Vera

Vera, eigenaar en dé kennisbank van THE STAIRS FACTORY.
Vera draait naast Ferde al bijna 35 jaar mee in de traprenovatie! Wil je informatie over onze traprenovaties of bepaalde producten binnen ons assortiment? Een afspraak maken in onze showroom? De planning van de traprenovatie wijzigen? Of je factuur eerder ontvangen vanwege een bouwdepot? Dan moet je bij Vera zijn!

 

DSC01664

Manon

Manon, de klantenspecialist! Manon helpt jou graag met het uitzoeken van jouw droomtrap. Advies nodig of de trap wel bij jouw interieur past,  of twijfel je over het materiaal of de kleur? Manon adviseert je graag! Ook naderhand kan het zijn dat je in contact komt met Manon. Ze houdt zich namelijk ook bezig met de planning en administratie.

DSC01656

Marloes

Marloes, dé social media expert van THE STAIRS FACTORY.
Marloes zorgt ervoor dat er regelmatig nieuwe content wordt geplaatst op onze social media én dat de website up-to-date blijft. Ook is zij te vinden in de showroom waar ze je graag helpt met het uitzoeken van jouw droomtrap! Ben je opzoek naar een traprenovatie, en breng je een bezoek aan onze showroom? Grote kans dat zij je van alle mogelijkheden en informatie voorziet!

 

DSC01646

Jarco

Jarco, één van de vakmannen van THE STAIRS FACTORY.
Een aantal jaar geleden per toeval bij ons binnengekomen en nu al bijna 6 jaar legt, levert en plaatst hij de mooiste droomtrappen!  Laat je jouw trap door ons renoveren? Er is zeker een kans dat je hem treft!

Mogen wij jouw voorzien van een droomtrap?

Bekijk alle mogelijkheden en kleuren in onze showroom of vraag via onderstaande knop direct een vrijblijvende offerte aan. De offerte kun je binnen 24 uur in je mail verwachten!

Liever eerst nog wat inspiratie opdoen? Afgeronde traprenovaties door THE STAIRS FACTORY.

Persoonlijk advies in onze showroom.

klantenservice

Hulp nodig?