THE STAIRS FACTORY

THE STAIRS FACTORY is een onderdeel van het familiebedrijf Plankenland Vloeren & Zo, door de grote vraag naar ons trede-over-trede systeem hebben wij besloten om dit in heel Nederland te gaan leveren en plaatsen onder de naam THE STAIRS FACTORY.

Je vindt onze showroom in Zwolle, waar alle op deze website getoonde modellen live te zien zijn. Onze showroom is van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur uitsluitend op afspraak geopend.

Wil je een afspraak maken?

FERDE

Ferde, eigenaar, vakman en.. het creatieve brein achter onze traprenovaties!
Ferde maakt al 35 jaar de mooiste droomtrappen. Naast het renoveren van de trappen houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en kleuren. Daarnaast is hij ook onze man die in opdracht van Plankenland Vloeren & Zo droomvloeren creëert.
Laat je jouw trap renoveren met houten- laminaat- PVC of ECO overzettreden? Grote kans dat je hem tegenkomt! .. in de verkoop zul je Ferde niet snel tegenkomen, dit laat hij graag aan de dames over.

VERA

Vera, eigenaar en dé kennisbank van THE STAIRS FACTORY.
Vera draait naast Ferde al bijna 35 jaar mee in de traprenovatie! Wil je informatie over onze traprenovaties of bepaalde producten binnen ons assortiment? Een afspraak maken in onze showroom? De planning van de traprenovatie wijzigen? Of je factuur eerder ontvangen vanwege een bouwdepot? Dan moet je bij Vera zijn!

MANON

Manon, de klantenspecialist! Manon helpt jou graag met het uitzoeken van jouw droomtrap. Advies nodig of de trap wel bij jouw interieur past,  of twijfel je over het materiaal of de kleur? Manon adviseert je graag! Ook naderhand kan het zijn dat je in contact komt met Manon. Ze houdt zich namelijk ook bezig met de planning en administratie.

MARLOES

Marloes, dé social media expert van THE STAIRS FACTORY.
Marloes zorgt ervoor dat er regelmatig nieuwe content wordt geplaatst op onze social media én dat de website up-to-date blijft. Ook is zij te vinden in de showroom waar ze je graag helpt met het uitzoeken van jouw droomtrap! Ben je opzoek naar een traprenovatie, en breng je een bezoek aan onze showroom? Grote kans dat zij je van alle mogelijkheden en informatie voorziet!

JARCO

Jarco, één van de vakmannen van THE STAIRS FACTORY.
Een aantal jaar geleden per toeval bij ons binnengekomen en nu al bijna 6 jaar legt, levert en plaatst hij de mooiste droomtrappen!  Laat je jouw trap door ons renoveren? Er is zeker een kans dat je hem treft!