HOUTEN OVERZETTREDEN

Traprenovatie door middel van houten overzettreden is passend in ieder interieur!

Bezit jouw interieur een Scandinavische tint?  Dan past een traprenovatie door middel van 'THE FACTORY WOOD' overzettreden in de kleur alaska white met witte stootborden helemaal bij het geheel. Wil je toch liever een ander kleurtje? Geen probleem! Onze eiken houten overzettreden zijn geheel naar eigen wens samen te stellen.

Mag het van jou juist wel wat stoerder en houd je van een industriële uitstraling? Kijk dan eens naar onze 'ROUGH WOOD' overzettreden. Deze overzettreden hebben een doorleefd karakter en zijn af te werken in vele natuurlijke eiken kleuren.

Beide overzettreden worden door ons samengesteld vanuit het beste Europese eiken en worden gemaakt in THE FACTORY. De treden zijn PEFC-gecertificeerd en hebben een lange levensduur.

vanaf €130,- per trede, incl. montage!

TRAPRENOVATIE DOOR MIDDEL VAN HOUTEN OVERZETTREDEN IN TWEE VARIANTEN:

ROUGH WOOD

ROUGH WOOD overzettreden worden gemaakt vanuit eiken houten spoorbielzen en hebben hierdoor een doorleefd karakter. Deze overzettreden worden dan ook gekenmerkt door de woorden; Rauw, robuust en ruig. Ben je dus opzoek naar een houten traprenovatie maar wil je écht iets unieks? Dan is een traprenovatie uitgevoerd met 'ROUGH WOOD' wat voor jou! 

ROUGH WOOD eiken houten overzettreden zijn verkrijgbaar vanaf €165,- per trede.

THE FACTORY WOOD

Onze huisgemaakte multiplanken overzettreden zijn uniek door hun werkingsvrije karakter. Deze overzettreden worden handmatig gefabriceerd in THE FACTORY waardoor ze in vele kleuren en uitvoeringen te verkrijgen zijn. 

THE FACTORY WOOD eiken houten overzettreden zijn verkrijgbaar vanaf €139,95 per trede.

eiken houten overzettreden
Traploper WOOD
Eiken houten overzettreden