HOUTEN OVERZETTREDEN Traprenovatie door middel van houten overzettreden is passend in ieder interieur!

Bezit jouw interieur een Scandinavische tint?  Dan past een traprenovatie door middel van 'THE FACTORY WOOD' overzettreden in de kleur alaska white met witte stootborden helemaal bij het geheel. Wil je toch liever een ander kleurtje? Geen probleem! Onze eiken houten overzettreden zijn geheel naar eigen wens samen te stellen.

Mag het van jou juist wel wat stoerder en houd je van een industriële uitstraling? Kijk dan eens naar onze 'ROUGH WOOD' overzettreden. Deze overzettreden hebben een doorleefd karakter en zijn af te werken in vele natuurlijke eiken kleuren.

Beide overzettreden worden door ons samengesteld vanuit het beste Europese eiken en worden gemaakt in THE FACTORY. De treden zijn PEFC-gecertificeerd en hebben een lange levensduur.

Vanaf €139,95 per trede incl. montage.

Verschillende varianten HOUTEN OVERZETTREDEN IN VERSCHILLENDE SOORTEN

THE FACTORY WOOD

THE FACTORY WOOD Lelystad

Onze houten overzettreden worden speciaal voor jou 'huisgemaakt' in the factory! Hierdoor zijn onze houten overzettreden leverbaar in vele verschillende sorteringen en kleuren waardoor ze perfect aansluiten bij jouw vloer!

THE FACTORY ROUGH WOOD

THE FACTORY ROUGH WOOD NATURAL

ROUGH WOOD overzettreden worden gemaakt vanuit eiken houten spoorbielzen en hebben hierdoor een doorleefd karakter. Deze overzettreden worden dan ook gekenmerkt door de woorden; Rauw, robuust en ruig. Ben je dus opzoek naar een houten traprenovatie maar wil je écht iets unieks? Dan is een traprenovatie uitgevoerd met 'ROUGH WOOD' wat voor jou!

THE FACTORY DRIFTWOOD

Driftwood Zandvoort - Dedemsvaart

Onze collectie driftwood overzettreden sluiten pérfect aan bij de zo bekende, op de natuur geïnspireerde interieurstijlen. De collectie bestaat uit 6 aardetinten die ieder afzonderlijk goed te combineren zijn met bijvoorbeeld onze leren stootborden.

Vanaf €139,95 per trede, incl. montage.
Vanaf €165,00 per trede, incl. montage.
Vanaf €165,00 per trede, incl. montage.

Persoonlijk advies in onze showroom.

Hulp nodig?

klantenservice

KLANTENSERVICE

HUISGEMAAKT.
CBW-ERKEND.
BETAALBAAR.
DUURZAAM.