LEREN TRAPBEKLEDING

Voor het bekleden van jouw trap maken wij gebruik van buffelleer, dit leer wordt verkregen vanuit de opperhuid van de buffel. Het leer krijgt zijn karakteristieke uitstraling door het leven van de buffel zelf, de tekening is er dus NIET ingedrukt! Onze leren huiden worden geparaffineerd waardoor ze uitermate geschikt zijn om ze te gebruiken als leren trapbekleding.

Vanaf €1.750,- per trap inclusief montage!

buffalostairs leren trapbekleding
antislip

ANTISLIP

De natuurlijke structuur voorkomt gladheid
onderhoudsarm

ONDERHOUDSARM

Makkelijk af te nemen met een vochtige doek
geluiddempend

GELUIDDEMPEND

Het leer werkt als een natuurlijke tweede huid

ONZE LEREN TRAPBEKLEDING IS VERKRIJGBAAR IN DE KLEUREN:

Leren trapbekleding antraciet

ANTRACIET

Leren trapbekleding Zwart

ZWART

Leren trapbekleding olifantsgrijs

OLIFANT GRIJS

Buffelleer CROCO TAUPE

CROCO TAUPE

Buffelleer CROCO ZWART

CROCO ZWART

Buffelleer CROCO GRIJS

CROCO GRIJS

ZWARTE LEREN TRAPBEKLEDING OP EEN OPEN TRAP

Het zwart kleurige buffelleer geeft een hardere uitstraling, en heeft een iets minder mattere uitstraling t.o.v. de andere kleuren.

ZWARTE LEREN TRAPBEKLEDING IN JOUW INTERIEUR

De kleur zwart in het interieur is weer terug van weggeweest. Door de opkomst van de industriële en moderne woonstijl zie je dat steeds meer mensen weer voor zwart durven te gaan. Je dient er echter wel wat lef voor te hebben en het op een juiste manier te combineren.

EEN STOERE TRAP DOOR TRAPRENOVATIE

Zwart is dé kleur om jouw interieur wat stoerder te maken, helemaal zwart kleurig buffelleer. Naarmate de tijd vordert zal de trap pas écht een stoere uitstraling krijgen door de loopsporen. Je trap gaat namelijk leven!

OPEN OF DICHTE TRAP?

Het zwarte buffelleer is geschikt om zowel jouw open als dichte trap te bekleden. Bij een dichte trap worden de aan- en optrede bekleed. Bij een open trap worden de treden rondom bekleed. LET OP! De onderste trede kan niet altijd bekleed worden.

LEREN TRAPBEKLEDING ANTRACIET

Als je denkt aan antraciet denk je al gauw aan grijs, echter kleurt ons antraciet buffelleer iets wat bruin waardoor deze goed te combineren is in ieder interieur!

EEN FRIS GEHEEL? OF EEN BOTANISCHE SFEER?

Heb je bijvoorbeeld een houten vloer liggen? De kleur antraciet sluit goed aan bij iedere kleur vloer. Combineer antraciet met wit en krijg een fris geheel. Combineer het met groen en andere bruintinten en creëer juist een botanische sfeer. Zo is onze leren trapbekleding toe te passen in iedere interieurstijl!

STOERE LOOK ZO'N LEREN TRAP!

Hiernaast is gegaan voor een stoere look. Het antraciet kleurige buffelleer is gecombineerd met een stoere tegelvloer en een industriële zwarte deur.

NATUURLIJKE KENMERKEN VAN HET BUFFELLEER

Het leer dat gebruikt wordt voor onze leren trapbekleding is afkomstig vanuit de opperhuid van Zuid-Afrikaanse waterbuffels. Het leer krijg de karakteristieke uitstraling voor het leven van de buffel zelf. Deze natuurlijke kenmerken kun je dan ook terug vinden in je trap, geen trede is gelijk dat maakt je trap uniek!

LEREN TRAPBEKLEDING OLIFANTGRIJS

Het olifantsgrijze buffelleer heeft een wat zachtere uitstraling dan de overige leer kleuren maar is goed te combineren met verschillende interieurstijlen!

GRIJZE LEREN TRAPBEKLEDING, TOE TE PASSEN IN IEDER INTERIEUR!

Grijs is niet meer weg te denken uit ons interieur, gebruik het als accentkleur of juist als een neutrale basis. Grijs heb je in verschillende tinten; koel, warm, neutraal en bijvoorbeeld groen. Het olifantsgrijs kleurige buffelleer past zich goed aan naar de kleur van de ruimte en kan dus thuis bij jouw ineens iets anders ogen.

HOE COMBINEER IK GRIJS LEER?

Mag jouw trap best wat stoerder? Combineer het grijze buffelleer dan met zwarte wangen. Wil je het rustig en ruimtelijk houden? Maak dan de wangen van de trap wit. Het is bij onze leren trapbekleding helaas niet mogelijk om de wangen mee te laten bekleden.

IS DIT JOUW DROOMTRAP?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan!