LEREN TRAPBEKLEDING

Voor het bekleden van jouw trap maken wij gebruik van buffelleer, dit leer wordt verkregen vanuit de opperhuid van de buffel. Het leer krijgt zijn karakteristieke uitstraling door het leven van de buffel zelf, de tekening is er dus NIET ingedrukt! Onze leren huiden worden geparaffineerd waardoor ze uitermate geschikt zijn om ze te gebruiken als leren trapbekleding.

Vanaf €1.750,- per trap inclusief montage!

buffalostairs leren trapbekleding

KLEUREN BUFFEL LEER:

Leren trapbekleding antraciet

ANTRACIET

Leren trapbekleding Zwart

ZWART

Leren trapbekleding olifantsgrijs

OLIFANTSGRIJS

Buffelleer CROCO TAUPE

CROCO TAUPE

Buffelleer CROCO ZWART

CROCO ZWART

Buffelleer CROCO GRIJS

CROCO GRIJS

buffelleer antraciet

ANTRACIET KLEURIGE LEREN TRAPBEKLEDING

Als je denkt aan antraciet denk je al gauw aan grijs, echter kleurt ons antraciet buffelleer iets wat bruin waardoor deze goed te combineren is in ieder interieur!

EEN FRIS GEHEEL? OF EEN BOTANISCHE SFEER?

Heb je bijvoorbeeld een houten vloer liggen? De kleur antraciet sluit goed aan bij iedere kleur vloer. Combineer antraciet met wit en krijg een fris geheel. Combineer het met groen en andere bruintinten en creëer juist een botanische sfeer.

STOERE LOOK! 

Hiernaast is gegaan voor een stoere look. Het antraciet kleurige buffelleer is gecombineerd met een stoere tegelvloer en een industriële zwarte deur.

Leren trap zwart

TOON LEF MET ZWARTE LEREN TRAPBEKLEDING!

Het zwart kleurige buffelleer geeft een hardere uitstraling, en heeft een iets minder mattere uitstraling t.o.v. de andere kleuren.

ZWARTE LEREN TRAPBEKLEDING IN JOUW INTERIEUR

De kleur zwart in het interieur is weer terug van weggeweest. Door de opkomst van de industriële en moderne woonstijl zie je dat steeds meer mensen weer voor zwart durven te gaan. Je dient er echter wel wat lef voor te hebben en het op een juiste manier te combineren.

EEN STOERE TRAP..

Zwart is dé kleur om jouw interieur wat stoerder te maken, helemaal zwart kleurig buffelleer. Naarmate de tijd vordert zal de trap pas écht een stoere uitstraling krijgen door de loopsporen. Je trap gaat namelijk leven!

Leren trapbekleding olifantsgrijs

LEREN TRAPBEKLEDING OLIFANTSGRIJS

Het olifantsgrijze buffelleer heeft een wat zachtere uitstraling dan de overige leer kleuren maar is goed te combineren met verschillende interieurstijlen!

GRIJZE LEREN TRAPBEKLEDING TOE TE PASSEN IN IEDER INTERIEUR.

Grijs is niet meer weg te denken uit ons interieur, gebruik het als accentkleur of juist als een neutrale basis. Grijs heb je in verschillende tinten; koel, warm, neutraal en bijvoorbeeld groen. Het olifantsgrijs kleurige buffelleer past zich goed aan naar de kleur van de ruimte en kan dus thuis bij jouw ineens iets anders ogen.

HOE COMBINEER IK GRIJS LEER?

Mag jouw trap best wat stoerder? Combineer het grijze buffelleer dan met zwarte wangen. Wil je het juist rustig en ruimtelijk houden? Maak dan de wangen van de trap wit.

IS DIT JOUW DROOMTRAP?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan!